ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ποιοι είμαστε

H Σ. ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΤΟΣ και ΣΙΑ Ο.Ε. και διακριτικό τίτλο
Μ ELECTRONIC είναι μια κατασκευαστική επιχείρηση ηλεκτρονικών.
Η έδρα της εταιρείας είναι στο Μοσχάτο, Εμμ. Καμπούρη 36.

 

 

Λίγα λόγια
για εμάς


Το 1986 που ιδρύθηκε ήταν η πρώτη και μοναδική εταιρεία κατασκευής ψηφιακών θερμομέτρων και θερμοστατών στην Ελλάδα. Η εταιρεία ακολούθησε μια επιτυχημένη πορεία. Η εμπειρία και ο σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός που απέκτησε, την οδηγούν σε συνεχή βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων της.

Τι κατασκευάζουμε


Η εταιρεία κατασκευάζει ψηφιακά όργανα πίνακα: θερμόμετρα, θερμοστάτες, υγρόμετρα, στροφόμετρα, αμπερόμετρα, βολτόμετρα, συχνόμετρα. Επίσης μετατροπείς ηλεκτρικών σημάτων σε 0/4...20mA ή 0...10V και μονάδες alarm 10 σημείων.

Αναλαμβάνει την κατασκευή και τη συναρμολόγηση πλακετών. Επίσης διαθέτει φορητά θερμόμετρα, υγρόμετρα, θερμοστοιχεία και θερμόμετρα αντιστάσεως. Η εταιρεία προσπαθεί να κατασκευάζει προϊόντα υψηλής ποιότητας αλλά και χαμηλής τιμής. Στόχος της είναι να έχει την καλύτερη φήμη, για την ποιότητα των προϊόντων και το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών.

Λίγα Λόγια
H Σ. ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΤΟΣ και ΣΙΑ Ο.Ε. και διακριτικό τίτλο Μ+Μ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ είναι μια κατασκευαστική επιχείρηση ηλεκτρονικών. Η έδρα της εταιρείας είναι στο Μοσχάτο, Εμμ. Καμπούρη 36.
Επικοινωνία
  • Εμμανουήλ Καμπούρη 36,
    Μοσχάτο 183 45
  • +30 2109425916
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
thermometer